Екскурзии в Чужбина

На своите клиенти WASTEELS предлага индивидуални и групови екскурзии за цял свят.

  • При заявка от страна на клиент за индивидуално пътуване /от 1 до 10 човека/ по индивидуална програма по избрана от него дестинация, екипът на WASTEELS предлага оферта в няколко варианта с включени всички услуги представляващи интерес за клиента по конкретното пътуване /транспорт, хотелско настаняване, застраховка, допълнителни услуги – наемане на автомобил, екскурзовод, трансфери летище-хотел-летище, визови услуги, допълнителна информация и др./. Предимството на индивидуалните пътувания организирани от WASTEELS се изразява в това, че офертите предлагани от WASTEELS са съобразени с конкретното желание на клиента за пътуването и подлежат на корекции и трансформации според вижданията на клиента.
  • При заявка от страна на клиенти за групово пътуване (над 10 човека) по индивидуална програма по избрана от тях дестинация, екипът на WASTEELS предлага оферта в няколко варианта с включени всички услуги представляващи интерес за групата по конкретното пътуване. Цените на всяка една от услугите е преференциална и се влияе от броя на участниците в групата. В зависимост от големината на групата екипът на WASTEELS предлага и назначаване на специален транспорт (за самолетите – чартър, за влаковете – допълнителен самостоятелен вагон, за автобусите – самостоятелен автобус, както и всички останали услуги, касаещи пътуването - хотелско настаняване, застраховка, допълнителни услуги – наемане на автомобил, екскурзовод, трансфери летище-хотел-летище, визови услуги, допълнителна информация и др.). Предимството на индивидуалните пътувания организирани от WASTEELS се изразява в това, че офертите предлагани от WASTEELS са съобразени с конкретното желание на клиентите за пътуването и подлежат на корекции и трансформации според вижданията на клиента.
  • При заявка от страна на клиента за включване в групово пътуване с пакетна програма по избрана от него дестинация, екипът на WASTEELS предлага оферти на български и чужди туроператори по предварително съставени от тях пакетни програми (самолетни и автобусни).
{event_dates}
{from_date format="%d"}.{from_date format="%m"} - {to_date format="%d"}.{to_date format="%m"}
{from_date format="%Y"}

{event_title}

{event_place}
 
{/event_dates}